Arganolja görs av Argania Spinosa

Inpackning som ger håret långvarig näring

Något som de allra flesta drömmer om är att ha ett friskt, glansigt och välmående hår, men så är långt ifrån fallet för de flesta. Vi fönar, plattar, färgar och sliter väldigt mycket på vårt hår och då är det väldigt vanligt att det känns slitet, frissigt och torrt, men man vill inte gå och klippa det hela tiden och det är inte alltid det hjälper heller eftersom att det är hela håret som dagligen tar stryk.

Många vill kunna spara ut sitt hår så att man kan ha det långt, glansigt och vackert, därför använder man sig av otaliga medel och preparat för att skapa den härliga känsla som man är ute efter, men detta är oftast bara en tillfällig lösning då håret efter nästa dusch eller tvätt känns lika torrt, glanslöst och tråkigt igen. Därför är det perfekt att använda sig av Arganolja, en inpackning som ger håret långvarig näring och en vårdande effekt som är hållbar.

Arganoljan gör att håret känns mer välvårdat och blir även mycket mer lätthanterligt och är ett perfekt alternativ till de kemiska inpackningar och medel som man annars dagligen använder sig av för att få ett vackert hår.

Ekologisk Arganolja är något som man har använt sig av i tusentals år över hela världen och är absolut det bästa för håret oavsett vilken typ av hår man har, om det är fint och tunt, grövre eller har någon annan struktur så är det absolut det bästa för att man ska få ett fint och välvårdat hår igen.​ Många kanske förknippar ekologiska och naturliga hårprodukter med illadoftande medel och krämer, men så är inte alls fallet, ekologisk Arganolja finns med olika dofter så som kanel, rosträ och patchouli.​

Hur använder man Arganolja?

Så hur ska man då använda denna älskade olja? Den är som sagt otroligt bra för det yttre, och genom att dagligen smörja in sin hud med ekologisk Arganolja minskar man uppkomsten av rynkor, ärr och bristningar genom att den hjälper till med hudens egen elasticitet, den är även mycket effektiv vid behandling av eksem, akne och finnar.

​Missa heller inte att använda oljan som antingen en hårinpackning för en riktigt ordentlig kur eller som balsam vid dusch eller bad för att hålla hår och hud mjuk och behaglig. När ni köper er olja är det viktigt att ni ser till så att den är ren från tillsatser och konstiga ämnen, vi rekommenderar att ni handlar från butiker som enbart säljer ekologiska och giftfria produkter.

Dela gärna denna artikel!