Segelcharter - Stockholms Skärgård

Upplev Skärgården med båten Alma

Om man vill ha en speciell och rolig upplevelse för en dag är segelcharter i Stockholm ett helt perfekt alternativ för dig oavsett vilket sällskap ni är och hur pass stora era segelkunskaper är. Eftersom att vi har ett så vackert landskap och en så välkomnande natur hos oss här i Sverige så kan man passa på att njuta av vår huvudstad Stockholm genom en dagstur på havet istället för att resa utomlands för att känna på havslivet och segling genom skärgården.

Båten Alma som man kan resa på segelcharter i Stockholm med är en bekväm, pålitlig och fräsch segelbåt som har all den inredning och utrustning som man kan önska hos en segelbåt för att den ska passa olika stora sällskap.

Båten tar upp till åtta personer åt gången och tillåter därför större sällskap att kunna åka ut i Stockholms skärgård tillsammans. Den har ett topputrustat kök som ni antingen kan laga maten själva i eller om ni vill anlita en kock som följer med er under dagen och ordnar all mat, tilltugg och drinkar för att ni ska kunna koppla av ute på havet.

Delta i seglingen efter förmåga

Om du själv har ett brinnande intresse för segling säger det nästan sig självt att en segelcharter passar dig perfekt. Du kan även välja att delta i själva seglingen beroende på intresse och förmåga, även om det är så att du är nybörjare och vill lära dig kan du få delta och iaktta för att lära dig. Något som är perfekt just för denna båt är även om man vill ha en konferens, kick-off eller någon annan typ av möte för dig och dina medarbetare eller skolkamrater. Det kommer att bli en härlig dag på vattnet som ni sent kommer att glömma.

Dela gärna denna artikel!