SHOPPING / SMYCKEN

Välj en vigselring med stil

Handgjorda vackra vigselringar

Är det dags att ta steget? När det börjar bli tid för bröllop finns det mycket att tänka på, inte minst val av vigselring. Detta kan vara en väldigt stressig period, uttrycket bridezillas finns där av en anledning.

Många lägger väldigt mycket tid och fokus på just denna speciella dag och det kan i många fall bli väldigt överväldigande och leda till en närmast stressfull tillvaro under en ganska lång period.

Detta är naturligtvis fullständigt onödigt då, detta är menat att vara en vacker ritual och det är tanken som räknas. Det är ju en väldigt speciell dag tillsammans med vänner och nära och därmed finns det ingen större anledning till en överdriven stress. Dock, många beslut ska tas och detta i sig själv stressfullt och kan göra att det eskalerar.

Många väljer sin vigselring med omsorg då man förväntas bära den resten av livet och det är en form av ringmärkning som är väldigt speciell. Kanske vill man ha ett mer personligt uttryck och där med en lite mer specialanpassad design.

Traditionella och stilrena vigselringar

Man kan också köra på ett mer traditionellt och stilrent alternativ. Det finns flera vägar att gå när det gäller val av just vigselringar. Men återigen, detta ska inte vara en källa till överdriven stress. Det är ibland bra att begrunda det fullständigt ologiska i att lägga för mycket fokus på just denna yttre ritual. Det kan dock vara lätt gjort i dessa tider då men ofta pressas att försöka representera sig själv så perfekt som möjligt, inte minst sociala medier bidrar till detta.

Men det kan vara bra att stanna upp och bestämma dig för hur du vill att ditt bröllop ska vara: ska det vara en källa till stress eller ska det vara en vackert avstämd ritual som du ser framemot snarare än att den genererar ångest?

2018-10-24T09:08:24+00:0024 okt, 2018|