Artikelbeställning 2018-04-29T16:48:35+00:00

BESTÄLL UNIKA ARTIKLAR SNABBT OCH ENKELT

Har ni skrivkramp? Vi kan erbjuda er ett bekvämt sätt att skaffa bra länkar till era webbprojekt. Nämligen att köpa Artiklar direkt från oss på Addlink.se. Köper ni av oss så garanterar vi att ni får en unik Artikel med minst 500 ord publicerad i katalogen, självklart väljer ni själva vilka ankartexter och länkar ni vill ha i Artikeln.

  • Garanterad publicering i Addlink.se
  • Minst 500 ord i varje Artikel

  • Upp till 2 länkar per Artikel

  • Publicering inom 5 arbetsdagar
  • Minst 1 relevant bild inbäddad i Artikeln

BESTÄLL ARTIKEL

Artiklar anpassade efter era önskemål

Var vänlig och fyll i Sökord (vad ni vill er Artikel ska handla om), Ankartext (texten på länken), Målsida (den sida ni vill att länken ska leda till) samt Alt tag (om ni önskar en specifik sådan) i fälten nedan. Om ni önskar har ni möjlighet att ange maximalt två olika Ankartexter och Målsidor per Artikel. Beställer ni Artikel med önskemål om två länkar rekommenderar vi starkt att ni anger olika Ankartexter och Målsidor för respektive länk. Detta på grund av sökmotormässiga skäl.

Exponera er verksamhet med hjälp av Addlink.se

Vi rekommenderar att ni beställer en unik Artikel innehållandes länkar per webbplats som ni önskar optimera för att de ska ta del av länkkraften. Men vill ni optimera er webbplats ytterligare och öka länkkraften till sidan så finns det en bra metod.

Börja med att kontrollera vilken webbadress er Artikel i Addlink.se har. Därefter kan ni länka direkt till Artikeln med hjälp av er unika webbadress från andra webbplatser. Observera att det allra bästa är om ni länkar från sidor som handlar om samma eller snarlika ämnen som er Artikel.

KONTAKTINFORMATION

  • info@addlink.se

  • www.addlink.se

ADDLINK.SE

Addlink.se är en Artikelkatalog med målet att bli Sveriges absolut bästa. Med er hjälp kan vi göra detta möjligt. En Artikelkatalog är ett perfekt sätt för er att exponera era projekt eller ert företag.